SWRN

De SWRN staat voor Stichting Western Riding Nederland en bestaat sinds 1994.

 

Sinds 20 jaar richten wij ons op het organiseren van Westernshows van hoge kwaliteit. Met als doel er voor zorgen dat deze prachtige sport blijft groeien met het niveau dat het verdient. Met het organiseren van onze shows willen wij de deelnemers de gelegenheid bieden zich te presenteren. We weten allemaal hoeveel werk het is om je op wedstrijdniveau te presenteren, ongeacht welk level je rijdt.

 

We organiseren shows voor verschillende verenigingen, onder andere de WRAN, DAWRA en AQHA.

 

De afgelopen 15 jaar hebben we de Nederlandse Kampioenschappen georganiseerd voor verschillende verenigingen. Nadat we dit jaren met groot succes in Mariënheem hebben gedaan, zijn we op verzoek van velen op zoek gegaan naar een andere locatie. Na twee jaar in Den Haag zijn de laatste NK's gehouden in Wanroij, een locatie die voldoet aan de voorwaarden voor het organiseren van zo’n kampioenschap.

 

Naast het NK organiseert de SWRN ook drie Triple XL shows. Dit zijn 2-daagse WRAN B-shows waarin dus de verdiende punten dubbel tellen. Deze shows worden altijd dubbel gejureerd en het zijn vaak goed bezochte shows.

 

Naast het organiseren van deze shows zetten wij ons ieder jaar in om de westernsport te promoten. Op verschillende manieren en met de verschillende media dragen wij ons steentje bij om vele mensen kennis te laten maken met de westernsport.

We zijn er immers trots op om ons binnen deze bijzondere tak van paardensport te begeven.

 

Kijk op onze agenda voor de data van onze shows.

 

Wij verwelkomen u graag als ruiter, groom en natuurlijk bezoeker.