WRAN 40th Anniversary Show

 

N.a.v. de berichtgeving over het Corona virus van 12 maart 2020 om 15:00 uur heeft het bestuur van de WRAN besloten dat de jubileum wedstrijd, The WRAN 40th Anniversary Show, op 11 en 12 april niet door gaat.

Vanuit de overheid is aangegeven dat alle openbare evenementen, waar 100 of meer mensen aanwezig zijn, moeten worden afgelast. Deze maatregel is in ieder geval van kracht tot en met 31 maart. Het is echter zeer aannemelijk dat deze maatregel nog langer gaat duren. De WRAN wil geen onnodig risico’s nemen en wil ook graag z.s.m. duidelijkheid geven richting haar leden, vandaar dit besluit.

We gaan op zoek naar een nieuwe datum later in het jaar, waarop de jubileum wedstrijd alsnog door kan. Wanneer kunnen we vooralsnog niet zeggen, mede ook omdat de ontwikkelingen op dit moment zich nog snel achter elkaar opvolgen. We geven hier meer duidelijkheid over zodra dit mogelijk is.

De WRAN bestaat in 2020 maar liefst 40 jaar! Om dit te vieren organiseert de SWRN in opdracht van de WRAN een speciale show, de WRAN 40th Anniversary Show. We zijn hiervoor te gast bij de GoldenWay Stables in Woubrugge.

Deze show is bedoeld om het jubileum te vieren en dat doen we het liefst met zoveel mogelijk WRAN leden als maar mogelijk is. Vandaar dat we het speciale tarief vragen van slechts € 3,- per start! Ongeveer net zoveel als wat een start koste in guldens in 1980!

 

De WRAN 40th Anniversary Show is een double judged, single pointed WRAN B show. Omdat het een B Show is worden de punten verdubbeld. De beide jury's komen samen tot een uitslag en de punten die je dan verdiend tellen dubbel. 

De jury's voor deze show zijn Miranda Bouterse en Mijme Heikens.

Sponsor

Deze show wordt gesponsord door onze hoofdsponsor MBDH Training!

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar sponsoren en/of standhouders. Mocht u belangstelling hebben om één van onze shows te willen ondersteunen als sponsor of wilt u graag aanwezig zijn met een stand, neemt u dan alstublieft contact op met ons.

Inschrijven

Inschrijvingen voor deze show is mogelijk via de WRAN site, op de pagina Inschrijven wedstrijd.

 

Poster

Ter promotie van de WRAN 40th Anniversary Show is een poster gemaakt. Deze vind je hieronder, klik op de poster om deze in het groot te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patterns

De patterns voor deze show worden binnenkort bekendgemaakt. 

 

Tijdschema

Het tijdschema is nog niet bekend. Zodra deze bekend is kunt u het hier vinden.

Freestyle Trail

Tijdens deze show kunnen de L4 en L3 ruiters en de L2 en L1 ruiters zich inschrijven voor een Freestyle Trail. Een leuk extra onderdeel waar elke Trail liefhebber met een creatieve geest helemaal los op kunnen gaan! De regels voor dit onderdeel vind je in de pdf hieronder.

 

Wedstrijdaccommodatie (ook voor stallen)

GoldenWay Stables

Kruisweg 18

2481 NA Woubrugge

06 53 143 539 (Harry Puts)

harry@goldenwaystables.nl

goldenwaystables.nl

denherderip.jpg
WRAN 40th anniversary Show 72dpi klein.j