top of page

The Dutch Open 2022

 

 

De SWRN organiseert in opdracht van de WRAN het Nederlands Kampioenschap, The Dutch Open, voor de ruiters van de WRAN.

U kunt The Dutch Open 2022 ook weer volgen via onze livestream! De link zal hier geplaatst worden wanneer deze beschikbaar is.

 

Voor de meest actuele informatie over de Dutch Open zie ook de website en Facebook Pagina van de WRAN.

Locatie

The Dutch Open 2022 wordt gehouden in Someren op het Keelven Ruitersport & recreatie centrum.

Datum

30 juni tot en met 3 juli.

Sponsor

Deze show wordt gesponsord door onze hoofdsponsor Den Herder!

 

 

 

 

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar sponsoren en/of standhouders. Mocht u belangstelling hebben om één van onze shows te willen ondersteunen als sponsor of wilt u graag aanwezig zijn met een stand, neemt u dan alstublieft contact op met ons.

Inschrijven

Inschrijven op één van de WRAN onderdelen doe je via de website van de WRAN, klik hier om nu naar de inschrijfpagina toe te gaan.

Kampeerplaats en paardenbox

Het reserveren van een paardenbox of een kampeerplaats tijdens de Dutch Open gaat via het wedstrijdsysteem van de WRAN. Ben je geen deelnemer en wil je een kampeerplaats of een stal reserveren, neem dan contact op met Manja Tuithof door een mail te sturen wedstrijden@wran.nl

Trail Special - Logs and Letters

Ook dit jaar is er weer het "special onderdeel" Logs and Letters. De Trail Special is een spannend onderdeel voor L3, L2 en L1 ruiters (gecombineerde dicsipline) waarbij men zich een weg moet banen door een aaneenschakeling van balken volgens een vastgesteld pattern 

WRAN Team Challenge

Tijdens het NK wordt er ook weer de “Team Challenge” gehouden. Hierbij kan een team van een stal of een groep vrienden zich meten tegen een ander team van ruiters. Deze competitie wordt gelijktijdig gehouden met de  ‘normale’ onderdelen. Je moet je hier voor als team inschrijven voorafgaand aan de show. Op de website van de WRAN staan de documenten om hieraan mee te doen. 

Patterns

De patterns voor The Dutch Open 2022

Programma

Het programma voor de Dutch Open vind je hier:

Het programma

Tijdschema

De tijdschema's zijn nog niet bekend. Zodra deze beschikbaar zijn worden deze gepubliceerd op de diverse kanalen van de WRAN.

denherderip.jpg
bottom of page