The Dutch Open 2022

 

 

De SWRN organiseert in opdracht van de WRAN het Nederlands Kampioenschap, The Dutch Open, voor de ruiters van de WRAN.

U kunt The Dutch Open 2022 ook weer volgen via onze livestream! De link zal hier geplaatst worden wanneer deze beschikbaar is.

We gaan onze uiterste best weer doen om ervoor te zorgen dat er ook dit jaar weer een tribune en natuurlijk veel stands aanwezig zijn.

Meer informatie over The Dutch Open, de standhouders en onze sponsoren vindt u ook op de website van de WRAN: https://www.wran.nl/the-dutch-open/

 

Locatie

The Dutch Open 2022 wordt gehouden in Someren op het Keelven Ruitersport & recreatie centrum.

Datum

30 juni tot en met 3 juli.

Sponsor

Deze show wordt gesponsord door onze hoofdsponsor Den Herder!

 

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar sponsoren en/of standhouders. Mocht u belangstelling hebben om één van onze shows te willen ondersteunen als sponsor of wilt u graag aanwezig zijn met een stand, neemt u dan alstublieft contact op met ons.

 

Poster

Ter promotie van The Dutch Open 2022 wordt weer een poster gemaakt. Deze vind je later hieronder.

WRAN Team Challenge

Na het succes van de voorgaande jaren zal ook dit jaar weer een WRAN Team Challenge worden georganiseerd. Iedere manege, club, stal, etc. kunnen één of meerdere teams vormen en zich opgeven. Voor een nadere uitleg klik hier (gelijk aan vorig jaar, regels zijn ongewijzigd). Om jouw team in te schrijven kun je gebruik maken van een Excel document. Deze vind je hieronder. Het is mogelijk dat je, na het openen van het document, bovenaan moet klikken op  'Bewerken inschakelen'. Doe dit gerust, daarna kun je het formulier invullen.

Trail Special - Logs and Letters

Ook dit jaar zullen we weer de Trail Special gaan organiseren, wat dit precies gaat worden zal later bekend worden gemaakt. De Trail Special is een spannend onderdeel voor L3, L2 en L1 ruiters (gecombineerde dicsipline) waarbij men zich een weg moet banen door een aaneenschakeling van balken volgens een vastgesteld pattern. Ook dit jaar zorgt ons sponsor, de Technische Unie weer voor een spectaculaire prijs.

Team Relay Race

Dit jaar hebben we voor de 2e keer het onderdeel Team Relay Race, speciaal voor de showavond en waar iedereen aan mee kan doen. Het onderdeel bestaat uit 3 gedeelten en wordt ook gereden door 3 deelnemers. Het is een estafette en het team welke het snelst het parcours aflegt met het minste aantal strafpunten is winnaar. Het is een ludiek en vooral heel erg leuk onderdeel. Binnenkort wordt het parcours bekend gemaakt. 

 

Inschrijven

Inschrijven op één van de WRAN onderdelen doe je via de website van de WRAN, klik hier om nu naar de inschrijfpagina toe te gaan.

Inschrijven voor de WRAN Team Challenge is mogelijk via het invullen via het inschrijfformulier (in de vorm van een Excel-document) welke beschikbaar is op deze pagina, iets verder naar boven.

Kampeerplaats en paardenbox

Het reserveren van een paardenbox of een kampeerplaats tijdens de Dutch Open gaat via het wedstrijdsysteem van de WRAN. Ben je geen deelnemer en wil je een kampeerplaats of een stal reserveren, neem dan contact op met Manja Tuithof door een mail te sturen wedstrijden@wran.nl

Patterns

De patterns voor The Dutch Open 2022 zijn nog niet beschikbaar! Zodra ze klaar zijn worden deze hier gepubliceerd.

Programma

Het programma is nog niet bekend. Zodra deze beschikbaar is wordt deze hier gepubliceerd. Het is mogelijk dat hierin later nog wijzigingen worden aangebracht maar natuurlijk proberen we dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Tijdschema

De tijdschema's zijn nog niet bekend. Zodra deze beschikbaar zijn worden deze hier gepubliceerd

denherderip.jpg