The Dutch Open 2020

 

Naar aanleiding van de verdere berichtgeving over het Corona virus van de afgelopen week heeft het WRAN bestuur besloten om ook het WRAN Nederlands Kampioenschap, The Dutch Open, op 25 juni tot en met 28 juni 2020, af te gelasten.

Vanuit de overheid is onlangs aangegeven dat alle openbare evenementen tot 1 juni 2020 niet door mogen gaan. Ook hierbij is het aannemelijk dat deze maatregel mogelijk langer gaat duren. We vinden het ontzettend jammer maar gezien de huidige crisis is het WRAN bestuur van mening dat ons NK op de geplande datum helaas niet door kan gaan.

Zelfs wanneer evenementen vanaf 1 juni wel weer mogen plaatsvinden is er te weinig tijd en ruimte voor iedereen, de organisatie en waarschijnlijk ook de ruiters, om van het NK nog een succesvolle wedstrijd te maken. We horen van onze leden dat trainen op dit moment moeilijk is en tot 1 juni is het sowieso niet mogelijk om nog andere wedstrijden te starten. Ook nu geldt dat we graag z.s.m. duidelijkheid willen geven aan onze leden, maar behalve dat is natuurlijk het waarborgen van de veiligheid het allerbelangrijkste.

Het WRAN bestuur gaat onderzoeken wat de mogelijkheden zijn t.a.v. het later inhalen van het Nederlands Kampioenschap, eventueel in combinatie met de eerder afgelaste jubileum wedstrijd. Op vragen als wanneer, waar of hoe hebben we nu simpelweg de antwoorden nog niet. We gaan alles op alles zetten om dit jaar alsnog tot de organisatie te komen van een mooie en grote wedstrijd. Maar we zijn hierbij natuurlijk wel afhankelijk van het verdere verloop van de Corona crisis.

We roepen iedereen op om gehoor te geven aan de oproepen van de overheid en zorg te dragen voor je eigen en ieder anders veiligheid. Zodat we met z’n allen zo snel mogelijk door deze crisis heen komen. Blijf gezond en zij die met ziekte te maken hebben, hetzij zelf of in hun omgeving, wensen wij veel sterkte en beterschap. Hopelijk snel tot ziens!

Het WRAN bestuur

De SWRN organiseert in opdracht van de WRAN het Nederlands Kampioenschap, The Dutch Open, voor de ruiters van de WRAN, welke wordt gehouden van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni 2020. De jury's voor dit jaar zijn Miranda Bouterse en Dave Young.

U kunt The Dutch Open 2020 ook weer volgen via onze livestream! De link zal hier geplaatst worden wanneer deze beschikbaar is.

Ook dit jaar is op de Dutch Open weer een tribune aanwezig is. En we gaan onze uiterste best weer doen om ervoor te zorgen dat ook dit jaar veel stands aanwezig zijn, allemaal rondom de wedstrijdarena. Zodoende kunt u shoppen en hoeft u toch niets van de wedstrijd te missen!

Meer informatie over The Dutch Open, de standhouders en onze sponsoren vindt u ook op de website van de WRAN: https://www.wran.nl/the-dutch-open/

Sponsor

Deze show wordt gesponsord door onze hoofdsponsor Den Herder!

 

We zijn natuurlijk altijd op zoek naar sponsoren en/of standhouders. Mocht u belangstelling hebben om één van onze shows te willen ondersteunen als sponsor of wilt u graag aanwezig zijn met een stand, neemt u dan alstublieft contact op met ons.

 

Poster

Ter promotie van The Dutch Open 2020 wordt een poster gemaakt. Deze vind je hieronder, klik op de poster om deze in het groot te zien.

 

WRAN Team Challenge

Na het succes van de voorgaande jaren zal ook dit jaar weer een WRAN Team Challenge worden georganiseerd. Iedere manege, club, stal, etc. kunnen één of meerdere teams vormen en zich opgeven. Voor een nadere uitleg klik hier (gelijk aan vorig jaar, regels zijn ongewijzigd). Om jouw team in te schrijven kun je gebruik maken van een Excel document. Deze vind je hieronder. Het is mogelijk dat je, na het openen van het document, bovenaan moet klikken op  'Bewerken inschakelen'. Doe dit gerust, daarna kun je het formulier invullen.

Trail Special - Logs and Letters

Ook dit jaar zullen we weer de Trail Special gaan organiseren, wat dit precies gaat worden zal later bekend worden gemaakt. De Trail Special is een spannend onderdeel voor L3, L2 en L1 ruiters (gecombineerde dicsipline) waarbij men zich een weg moet banen door een aaneenschakeling van balken volgens een vastgesteld pattern. Ook dit jaar zorgt ons sponsor, de Technische Unie weer voor een spectaculaire prijs.

Team Relay Race

Dit jaar hebben we voor de 2e keer het onderdeel Team Relay Race, speciaal voor de showavond en waar iedereen aan mee kan doen. Het onderdeel bestaat uit 3 gedeelten en wordt ook gereden door 3 deelnemers. Het is een estafette en het team welke het snelst het parcours aflegt met het minste aantal strafpunten is winnaar. Het is een ludiek en vooral heel erg leuk onderdeel. Binnenkort wordt het parcours bekend gemaakt. 

 

Inschrijven

Inschrijven op één van de WRAN onderdelen doe je via de website van de WRAN, klik hier om nu naar de inschrijfpagina toe te gaan.

Inschrijven voor de WRAN Team Challenge is mogelijk via het invullen via het inschrijfformulier (in de vorm van een Excel-document) welke beschikbaar is op deze pagina, iets verder naar boven.

Kampeerplaats en paardenbox

Bent u deelnemer of bezoeker op The Dutch Open dan kunt kamperen of een huisje huren op het, direct naast het wedstrijdterrein gelegen, vakantiepark van De Bergen. WRAN leden krijgen ook dit jaar weer 20% korting op vertoon van het WRAN lidmaatschapspas.

 

Het is ook mogelijk om te kamperen op het wedstrijdterrein.

 

Het reserveren van een paardenbox of een kampeerplaats tijdens de Dutch Open gaat via het wedstrijdsysteem van de WRAN. Ben je geen deelnemer en wil je een kampeerplaats of een stal reserveren, neem dan contact op met Nina Heikens door een mail te sturen naar swrnnina@gmail.com

Patterns

De patterns voor The Dutch Open 2020 zijn nog niet beschikbaar! Zodra ze klaar zijn worden deze hier gepubliceerd.

Programma

Het programma is nog niet bekend. Zodra deze beschikbaar is wordt deze hier gepubliceerd. Het is mogelijk dat hierin later nog wijzigingen worden aangebracht maar natuurlijk proberen we dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Tijdschema

De tijdschema's zijn nog niet bekend. Zodra deze beschikbaar zijn worden deze hier gepubliceerd

Wedstrijdaccommodatie

Manege Recreatiepark HEC De Bergen

Zoetendaal 6

5446 PC Wanroij

denherderip.jpg
Poster The Dutch Open 2020 72dpi klein.j